Dybkilde Blomsterarrangør

Dybkilde Blomsterarrangør er stiftet i 1999 af blomsterdekoratør Flemming Dybkilde. Flemming Dybkilde har været udlært siden 1977 og i august 2017 fejrede han 40 års jubilæum i blomsterbranchen. Firmaets vigtigste værdier er at levere friske blomster hver gang, god service og forståelse for familiens ønsker. 

I det daglige virke foregår forberedelserne på Copenhagen Market i Storkøbenhavn. Her samarbejdes der med dygtige dekoratører og firmaets egen importør Multiflora A/S. Derfor er det meste muligt og de fleste blomster kan skaffes året rundt. 

Firmaet består i øjeblikket af Flemming Dybkilde og hans samarbejdspartner Dorte Christiansen.

Dorte Christiansen er ejer af firmaet Havefruen og er blomsterbinder gennem mere end 40 år. Hun elsker at være i naturen og bruger gerne den som inspiration, når hun laver buketter, kranse, bryllups - og begravelsesbinderi.

Opgaverne som Dorte har været involveret i er mange, og her skal blot nævnes nogle få: Kronprinseparret bryllup, Hjerterne på det Kgl. Teater for Erik Buch, blomsterdekorationer på Fredensborg for Kirsten Jørgensen, og den store scenepyntning på Christiansborg. Mogens Grønbech med blomsterinstallationer på flere udstillinger. Juleborde hos Royal Copenhagen og Brøndsalen. For mere information, tjek Havefruen ud på www.havefruen.dk og @havefruens på Instagram. 

IMG_1170.jpeg

Flemming Dybkilde